18 Şubat 2015 Çarşamba

DOĞAL TÜRK KAHVESİ PEELİNGİ

Selamlar herkese,
Bu yazımda sizlere bir ürün değil doğal bir peeling yöntemi ile ilgili bilgi vereceğim. Benim uzun süredir uyguladığım ve çok başarılı bulduğum bu doğal peeling türk kahvesi telvesi ile yapılan bir peelingdir.
Peeling Öncesi

Doğal yöntemler ve malzemeler kullanarak çok daha hızlı, ucuz ve kolay şekilde güzelleşmek cildinize bakım yapmak mümkün. Yeterki buna birazcık vakit ayrın ve düzenli olarak uygulayın.
Bir kaç yıldır özellikle akşamları cildimi temizledikten ve arındırdıktan sonra bu peelingi uyguluyorum.
Gelelim nasıl yapıldığına; Şekersiz yada çok az şekerli türk kahvesini keyifle yudumluyoruz. Ardından fincanın dibinde kalan soğuk telviyi lavaboda ayna karşısında dairesel hareketler ile yüzümüze masaj yaparak  ve kahve aromasını cildimize yedirerek telveyi bir güzel sürüyoruz. (Bu arada evdekileri korkuta bilirsiniz :) He he)
Kahve ile masaj yaparak bu şekilde ciltdeki kan dolaşımını hızlandırıyoruz ve kir, ölü deri, siyah nokta, güneş lekeleri ve fazla yağdan 15- 20 dk gibi kısa bir sürede kurtulmuş oluyoruz. 15-20 dk yüzümüzde telvenin kurumasını bekliyoruz. Kuruyup gerginleşen Kahve Peelingini daha sonra bol ılık su ile duruluyoruz ardından gece nemlendiricimizi sürerek bakım işlemini tamamlıyoruz.
Peelingi göz çevresine sürmeyin. Boyun bölgesi dahil tüm cildinize uygulayabilirsiniz.
Kahve Telvesi Yüze komple Sürülür
Kozmetik firmalarının çıkardığı farklı marka kimyasal içerikli peeling maskeleri uygulamaktansa çok daha pratik, ucuz ve sağlıklı olan kahve telvesi  peelingini uygulamanızı öneririm.
Peeling Sonrası Temizlenen ve Işıldayan Cilt

Eminim, bir kaç kez uygulayıp cildinizde gözlemleyeceğiniz canlanma ve parlaklığı görünce bu yöntemden vazgeçemeyeceksiniz. Haftada bir yada 2 haftada bir uyguladığınızda cildinide siyah nokta oluşumunda azalma olduğunu göreceksiniz. Özellikle yağlı cildi olanlar haftada birde uygulaya bilir. Hem pratik, hemde doğal bu yöntemle güzelliğinize güzellik katın, sağlıklı bir cilde sahip olun.
Yeni öneri ve incelemelerde tekrar burada olacağım, takipte kalın, yeni yazılarda görüşmek dileğiyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder