11 Mart 2015 Çarşamba

HER KADININ BİR MAKYAJ SETİ OLMALI

Selamlar Herkese,
Biz hanımlar makyajı hayatımızın bir rutini haline getirdik. Nasıl sabah kalktığımızda ilk iş gidip yüzümüzü yıkıyorsak, evden çıkmadan önce yada belki evdeyken bile makyaj ile yüzümüze renk vermek alışkanlığımız haline geldi.
Hepimizin az yada çok bir sürü makyaj malzememiz var. Ojeler, rujlar, allıklar, pudralar renk renk far paletleri vs. Günümüzde o kadar çok marka ve yeni çıkan ürünler varki alternatifler çok. Tüm makyaj malzemelerini ayrı ayrı alıp taşımak muhafaza etmek bazen sıkıntılı olabiliyor. Böyle durumlarda her hanımın imdadına makyaj kitleri (setleri) yetişiyor. Hemen hemen her kozmetik firmasının ürettiği makyaj kitleri var bu yüzden seçeneğiniz ve alternatifiniz çok.
Bundan 3-4 sene önce bende makyaj malzemelerim bir arada olsun daha pratik ve taşınabilir olsun diye Victoria's Secret 'tan bir makyaj kiti almıştım. Aldığımdan bu yana kullandığım bu kiti çok beğendim ve halen severek kullanıyorum.

Şimdide sizinle Makyaj Setlerinin en belirgin özelliklerini paylaşayım;
  • İhtiyacınız olan temel ürünleri bir arada size sunması,
  • Ambalajının taşımaya uygun üretilmesi sebebiyle seyehatte, ofiste, çantanızda her yere sizinle gelebilmesi,
  • Genelde setlerde bulunan ayna ve aplikatörleri ile kolay uygulanabilir olması,
  • Bir çok renk seçeneğinin far, ruj, allık vs. aynı anda elinizin altında olması,
  • Beyler için sevgililerine veya eşlerine özel günlerde hediye edebilecekleri gösterişli birer hediye alternatifi olmaları yada hanımlar için kız arkadaşlarınıza doğum günlerinde hediye edebilir güzel bir armağan olması,
  • Firmaların özellikle yılbaşlarında paketler halinde çok daha uygun fiyata sunduğu yeni modeller üretmeleri gibi bir çok faydalı özelliğini sayabiliriz makyaj setlerinin.
Sizde makyaja yeni başlayacaksanız, veya sürekli yanınızda seyehatlere götürebileceğiniz ürünleri bir arada yanınıza almak istiyorsanız yada benim gibi ofiste çekmecenizde sürekli duracak ihtiyaç olduğunda hemen kullanabileceğiniz bir makyaj seti istiyorsanız işte size çeşitli markaların ürettiği setler hakkında göreseller ve bilgi amaçlı paylaştığım fiyatları. Eminim sizde bütçenize uygun bir seti mutlaka bulacaksınız.
Size bilgi için sunduğum markaları biraz araştırıp size en uygun olan seti seçebilirsiniz.
YVES Saint Laurent
YVES Saint Laurent Makyaj Set 185,00 TL
Victoria Secret Makeup Kit 24,00 $
NYX Soho Glam Collection Makyaj Set 124,00 TL
GLOWLA Makyaj Seti 104,00 TL
NYX Be Fierce Palette Set Makyaj Set 84,00 TL
CAMELEON Makyaj Seti Deluxe 68,00 TL
ORİFLAME Power Red Set 60,00 TL
AVON Professional Collection Makyaj Paleti 53,00 TL
MAYBELLİNE Up in Smoke Set 50,00 TL
FARMASİ Stüdyo Buğulu Palet 27,00 TL
PERFECT COLOUR Makyaj Paleti 20,00 TL

CAMELEON DELUXE
Umarım bu yazı ile size fikir verebilmişimdir, eğer yazımı beğendiyseniz bundan sonra yayınlanacak yazılarımdan haberdar olmak isterseniz bloguma abone olmayı ve beni sosyal medyadan takip etmeyi unutmayın. Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle.

1 yorum:

  1. Flormar İndirim  çok güzel bir yazı son zamanların yükselişte olan
    kozmetik ürünleri bu sitede mevcut indirimli ürünler gündemde

    YanıtlaSil